Вам ужо выканалася 18 гадоў?

Так Не

Нажаль, Вы не можаце наведаць сайт.

Вяртайцеся, калі вам споўніцца 18 гадоў.

Фудпэйрынг: якія стравы і крафтавыя гатункі стануць ідэальнай парай?

Антураж і закуска – важныя складнікі дэгустацыі піва. Яшчэ некалькі гадоў таму Перад Большасцю аматараў пеннага напою не ўставаў пытанне, з якім стравай лепш за ўсё гармануюць розныя гатункі. Часцей за ўсё гэта былі немудрагелістыя снэкаў – арэшкі, чыпсы і сухарыкі. З пачаткам крафтавай рэвалюцыі адбылося радыкальнае змяненне трэндаў у спалучэнні ежы і піва.

Сёння мы пагаворым аб фудпэйрынгу, у якім смакавая пара «піва-закуска» падбіраецца па падабенстве або па кантрасце. Фудпэйрынг не прадугледжвае жорсткіх правіл, гэты метад блізкі да мастацтва, але заснаваны ён на навуковым падыходзе. Сутнасць моднага трэнду ў тым, што ежа і напой спалучаюцца на малекулярным узроўні. Пэўныя стравы здольныя падкрэсліць лепшыя характарыстыкі пеннага напою, а таксама дапоўніць і раскрыць смак піва, надаўшы яму зусім новыя адценні.

Прапануем падабраць ідэальную гастранамічную пару для вашага каханага гатунку з крафтавай калекцыі «Піўная карта». Сябры, вы гатовыя адправіцца ў падарожжа? Такім чынам, пачнем….

«Піўная карта. Sabro IPA» адрозніваецца ярка выяўленымі смакавымі характарыстыкамі, добра перадае водары мандарына, какоса, трапічных і костачкавых садавіны, адценні кедра. З чым жа піць неасветлены фільтраваны гатунак?

  1. Смажаная рыба з прыправамі, напрыклад кары, добра спалучаецца з індыйскім элем. Дадайце да гатовай стравы цытрынавы сок або соевая падліўка, каб падкрэсліць тонкі смак Sabro
  2. Паспрабуйце пенны напой з садавінай. Піва выдатна падхоплівае базавыя водары абрыкоса, вінаграда, ківі і какоса.

Выразны гатунак «Піўная карта.Porter 8/20» здзіўляе складанасцю густу, хупавай араматыкай, густой крэмавай пенай. Якія закускі падыдуць да насычанага, моцнага Porter?

  1. Цёмны шакалад, кекс браўні выдатна падкрэслены і дапоўняць карамельныя і кававыя ноты піва.
  2. Портэр, як стыль, нясе ў гусце шмат “смажаных” нюансаў. Таму выдатным варыянтам спалучэння будзе чырвонае мяса. Напрыклад, ялавічны стейк, свіныя ці барановыя шашлыкі.

«Піўная карта. Session Blonde Ale» – асвяжальнае, чыстае піва з рэзкімі ноткамі і фруктовымі адценнямі ў гусце. Сесійны гатунак адрозніваецца высокай піткасцю і лёгкай горыччу. Варыянты закусак для лёгкага, свежага піва наступныя:

  1. Стравы з белага мяса птушкі і морапрадуктаў, а таксама свежыя салаты і зеляніна падкрэсляць рэзкія ноткі напою.
  2. Маскарпоне, мяккія сыры з казінага малака і сыры з травой раскрыюць мяккую гаркаватасць сесійнага піва. Закуску лепш падаваць з несалодкімі крэкерамі.

«Піўная карта. АРА» звараны ў лепшых традыцыях стылю. Сумесь трох відаў адборнага соладу раскрывае характэрную гаркату хмеля і фруктовы букет з цытрусавымі нотамі. Ідэальна падабраныя закускі падкрэсляць яркія нюансы пеннага напою:

  1. APA выдатна дапоўніць мясныя стравы. Гарчынка ў гусце піва будзе бударажыць смакавыя рэцэптары. Сакавітыя шашлыкі і каўбаскі, прыгатаваныя на агні, стануць яму выдатнай парай!
  2. Піва выдатна спалучаецца са свежай або смажанай на грылі гароднінай: перцам, баклажанамі, брокалі і цукіні.

Фудпэйрынг – новае слова ў свеце страў і напояў. Піва вытворчасці ААТ “Крыніца” выдатна само па сабе. Таму, якой бы закускі вы не аддалі перавагу, – унікальны густ і высокая якасць крафтавых гатункаў «Піўная карта» зробіць ваш дзень яркім і запамінальным. Спрабуйце і атрымлівайце асалоду!

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колер сайта А А А
Выключыць выявы