Вам ужо выканалася 18 гадоў?

Так Не

Нажаль, Вы не можаце наведаць сайт.

Вяртайцеся, калі вам споўніцца 18 гадоў.

Як правільна захоўваць піва ў ПЭТ

Як правільна захоўваць піва ў ПЭТ?

Піва ў ПЭТ-бутэльках становіцца ўсё больш папулярным сярод спажыўцоў! Давайце разбярэм, чаму гэты від упакоўкі так зручны і якія экалагічныя перавагі ён можа прапанаваць:

1.Лёгкасць і трываласць:

ПЭТ-бутэлькі значна лягчэй шкляных, што палягчае іх транспарціроўку.

2.Ўстойлівасць да пашкоджанняў:

У адрозненне ад шкляных бутэлек, ПЭТ-бутэлькі не б’юцца пры падзенні, што зніжае рызыку псуты прадукцыі.

3.Магчымасць перапрацоўкі

ПЭТ-бутэлькі цалкам падлягаюць перапрацоўцы. Сучасныя тэхналогіі дазваляюць паўторна выкарыстоўваць ПЭТ для вытворчасці новых бутэлек або іншых вырабаў, што зніжае нагрузку на навакольнае асяроддзе.

Выкарыстанне ПЭТ-бутэлек для піва-гэта сучаснае рашэнне, якое спалучае ў сабе зручнасць для спажыўцоў і клопат пра экалогію. Але ці ведаеце вы, як правільна захоўваць піва ў ПЭТ, каб захаваць яго свежасць і густ? Мы, Піваварная кампанія» Крыніца”, дзелімся з вамі карыснымі парадамі!

1.Тэмпература захоўвання:

Піва ў ПЭТ-бутэльках лепш за ўсё захоўваць пры тэмпературы ад + 2°C да +8°C. Гэта аптымальны дыяпазон, які дазваляе захаваць усе смакавыя якасці напою.

2.Пазбягайце святла:

ПЭТ-бутэлькі, як і шкло, могуць прапускаць святло, які адмоўна ўплывае на смак піва. Захоўвайце бутэлькі ў цёмным месцы, каб прадухіліць фотахімічную рэакцыю, якая прыводзіць да псуты напою.

3.Гарызантальнае або вертыкальнае становішча:

Захоўваеце ПЭТ-бутэлькі вертыкальна. Гэта дапаможа пазбегнуць кантакту піва з вечкам, што зніжае рызыку акіслення і страты вуглякіслага газу.

4.Тэрмін захоўвання:

Піва ў ПЭТ-бутэльках мае пэўны тэрмін прыдатнасці, звычайна ад 3 да 6 месяцаў. Звярніце ўвагу на дату разліву і старайцеся спажыць напой у межах гэтага тэрміну.

5.Пазбягайце рэзкіх перападаў тэмпературы:

ПЭТ-бутэлькі менш устойлівыя да перападаў тэмпературы ў параўнанні са шклянымі. Рэзкія змены могуць паўплываць на смак і якасць піва, таму старайцеся захоўваць яго ў стабільных умовах.

6.Герметычнасць:

Пераканайцеся, што вечка шчыльна закручана. Страта герметычнасці можа прывесці да страты вуглякіслага газу, што адаб’ецца на якасці піва.

7.Чысціня:

Захоўвайце бутэлькі ў чыстым месцы, каб пазбегнуць забруджвання піва староннімі пахамі.

Выконваючы гэтыя простыя правілы, вы зможаце атрымліваць асалоду ад свежым і смачным півам ад «крыніцы» ў любы час! ПЭТ-бутэлькі зручныя для пікнікоў, вечарынак і проста для хатняга захоўвання, так што будзьце ўпэўненыя, што ваш напой заўсёды на вышыні!

Давайце разам атрымліваць асалоду ад якасным півам!

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колер сайта А А А
Выключыць выявы