Трэці не лішні: рыхтуем закуску да дуэта любімага піва і шашлыка
Шашлыкі з каханым півам-саюз, выдатны сам па сабе! Ідэальна падабраная закуска здольная зрабіць яго яшчэ лепш, ці не так? Прапануем вам, сябры, унесці трохі разнастайнасці ў класічнае летне-шашлычное меню і здзівіць блізкіх пяшчотнымі запечанымі шампіньёнамі.
Прыгатаваныя на вуглях грыбы гарманічна дапоўняць мяса і падкрэслены густ светлага пшанічнага Kult Weissbier. Гатунак выдатна спалучаецца з многімі стравамі гадовага стала дзякуючы свайму мяккаму густу, а насычаны рэзкі водар напою стане яркім акцэнтам любога вячэры.
Упэўнены, вы ўжо ў прадчуванні дэгустацыі дзіўнага гастранамічнага трыо, сябры! Таму не будзем марудзіць і прыступім да гатавання. Рэцэпт запечаныя шампіньёнаў просты да агіднасці і не зойме ў вас шмат часу. Нам спатрэбіцца:
Шампіньёны-10 шт
Смятана – 2 ст л
Таматная паста – 1 ст л
Спецыя
Рыхтаваць:
Змяшайце смятану, таматавую пасту і Спецыі, вышмаруйце грыбы і надзеньце іх на шампуры. Абсмажце на вуглях да гатоўнасці.
Гарачая закуска гатовая! Запрашайце за стол сяброў і разлівайце піва. Цёплых жнівеньскіх выхадных засталося не так шмат: правядзіце іх з густам светлага пшанічнага піва KULT Weissbier!