Вам ужо выканалася 18 гадоў?

Так Не

Нажаль, Вы не можаце наведаць сайт.

Вяртайцеся, калі вам споўніцца 18 гадоў.

Трэці не лішні: рыхтуем закуску да дуэта любімага піва і шашлыка

Шашлыкі з каханым півам-саюз, выдатны сам па сабе! Ідэальна падабраная закуска здольная зрабіць яго яшчэ лепш, ці не так? Прапануем вам, сябры, унесці трохі разнастайнасці ў класічнае летне-шашлычное меню і здзівіць блізкіх пяшчотнымі запечанымі шампіньёнамі.

Прыгатаваныя на вуглях грыбы гарманічна дапоўняць мяса і падкрэслены густ светлага пшанічнага Kult Weissbier. Гатунак выдатна спалучаецца з многімі стравамі гадовага стала дзякуючы свайму мяккаму густу, а насычаны рэзкі водар напою стане яркім акцэнтам любога вячэры.

Упэўнены, вы ўжо ў прадчуванні дэгустацыі дзіўнага гастранамічнага трыо, сябры! Таму не будзем марудзіць і прыступім да гатавання. Рэцэпт запечаныя шампіньёнаў просты да агіднасці і не зойме ў вас шмат часу. Нам спатрэбіцца:

Шампіньёны-10 шт
Смятана – 2 ст л
Таматная паста – 1 ст л
Спецыя

Рыхтаваць:

Змяшайце смятану, таматавую пасту і Спецыі, вышмаруйце грыбы і надзеньце іх на шампуры. Абсмажце на вуглях да гатоўнасці.

Гарачая закуска гатовая! Запрашайце за стол сяброў і разлівайце піва. Цёплых жнівеньскіх выхадных засталося не так шмат: правядзіце іх з густам светлага пшанічнага піва KULT Weissbier!

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колер сайта А А А
Выключыць выявы