Рэцэпт духмянай шарлоткі да квасу ” Старажытны Цемны»
13 верасня-Дзень шарлотак і яблычных пірагоў!
Што можа быць лепш, чым адзначыць гэтае салодкае свята з смачнай шарлотка і духмяным квасам «Старажытны Цемны» ад «крыніцы»? Запрашаем Вас зладзіць пікнік з блізкімі і атрымаць асалоду ад хатняй утульнасцю!
Дзелімся з вамі, сябры, лёгкім і хуткім рэцэптам шарлоткі:
Для падрыхтоўкі вам спатрэбіцца:
– 4 буйных яблыка
– 3 яйкі
– 1 шклянку цукру
– 1 шклянку мукі
– 1 ч. л. разрыхляльніка
– Дробка карыцы (па жаданні)
Пераходзім да падрыхтоўкі:
1.Ўзбіце яйкі з цукрам да пышнай пены.
2. Паступова дадавайце муку, просеянную з разрыхляльнікаў, акуратна змешваючы.
3. Ачысціце яблыкі і нарэжце іх лустачкамі.
4. Выкладзеце яблыкі на дно змазанай алеем формы.
5. Заліце яблыкі тэстам.
6. Выпякайце ў разагрэтай да 180°C духоўцы каля 30-40 хвілін, пакуль шарлотка не стане залацістай і ня пропечется.
Сервіруюць духмяную шарлотку з куфлем асвяжальнага квасу «Старажытны Цэмны» і атрымаеце асалоду ад часам, праведзеным з любімымі людзьмі. Хай гэты дзень будзе напоўнены густам і радасцю!