Вам ужо выканалася 18 гадоў?

Так Не

Нажаль, Вы не можаце наведаць сайт.

Вяртайцеся, калі вам споўніцца 18 гадоў.

Рэцэпт ад ААТ ” Крыніца»

Квас “Старажытны Бачкавы”, без сумневу, добры сам па сабе. А разам з падыходнай закускай-яшчэ лепш! Сёння, сябры, прапануем Вам прыгатаваць фаршаваныя яйкі з рыбай да каханага напою.

Напэўна вы не раз спрабавалі гэтую закуску! Аднак спяшаемся вас пераканаць: у гастранамічным дуэце з квасам «Старажытны Бачкавы» яна адначасова і адкрыецца для вас па-новаму, і надасць напою цікавыя ноткі ў гусце. Не паспрабаваць такое незвычайнае спалучэнне будзе сапраўдным злачынствам. Таму давайце не адкладаць, а рыхтаваць.

Для падрыхтоўкі фаршаваных яек вам спатрэбяцца:
Яйка – 2 шт
Кансерваваная сайра / тунец / ікра мінтая-20 г
Рэпчаты лук-1 шт
Раслінны алей-1ч. л.
Чорны перац і соль па гусце
Зеляніна для ўпрыгожвання

Рыхтаваць:
1.Зварыце яйкі ўкрутую, астудзіце ў халоднай вадзе, пачысціце і разрэжце на палоўкі. Выміце з яек жаўткі, разамніце іх відэльцам.

2.Рэпчаты лук максімальна дробна нарэжце. Адкрыйце кансервы, зліце вадкасць і разамніце рыбу відэльцам. Калі ў вас ікра, яе размінаць не трэба.

3.Змяшайце жаўток, рыбу і цыбулю ў аднастайны фарш, запраўце аліўкавым або іншым раслінным алеем, дадайце соль і чорны перац па гусце.

4.Пакладзеце фарш у палоўкі яек з горкай. Гатовую закуску можаце ўпрыгожыць галінкай пятрушкі або кропу.

Гатова, сябры! Хутка, проста і вельмі смачна. Разлівайце духмяны квас “Старажытны Бачкавы” і атрымлівайце асалоду ад

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колер сайта А А А
Выключыць выявы