Лёгкая вячэра разам з квасам «Старажытны»
Мы так доўга чакалі прыходу вясны, а цяпер мучымся ад спёкі і смагі. Прыемнага мала, але рашэнне заўсёды ёсць, сябры! Разам з квасам закісання» старажытныя ” – яно падбадзёрлівае і смачнае. Наш квас закісання створаны па арыгінальным рэцэпце з выкарыстаннем хлебапякарных дрожджаў. Валодае насычаным, у меру салодкім густам. Пышна здавальняе смагу, танізуе і надае сіл. У вас ужо разгуляўся апетыт? Тады ловіце рэцэпт!
Для класічнага бурачніка з квасам вам спатрэбіцца:
* Квас «Старажытны ” – 0,6 л
* Бурачны адвар-0,6 л
* Буракі-3 штукі
* Зялёны лук, пятрушка, кроп-па 1 пучку
* Агуркі-2 штукі
* Курынае яйка – 2 штукі
* Смятана-5 сталовых лыжак
* Цукар-1 гарбатная лыжка
* Кіслата цытрынавая, соль-па гусце
* Воцат-1 сталовая лыжка
Рыхтаваць:
1. Гародніна і зеляніна добра вымыйце. Адварыце буракі прама ў лупіне, астудзіце, ачысціце і нарэжце соломкой. Ачысціце ад лупіны свежыя агуркі і таксама нарэжце соломкой.
2. Усе нарэзаныя гародніна заліце астуджаным квасам і процеженным адварам буракоў, дадайце соль, цукар, цытрынавую кіслату, пасыпце сечанай зелянінай зялёнага лука, кропу і пятрушкі.
3. Пры падачы на стол пакладзеце ў кожную талерку са бурачнікам разрэзаныя адварныя яйкі, смятану.
Лёгкі і асвяжальны вячэру гатовы! Запрашайце блізкіх да стала і атрымлівайце асалоду ад. Смачна есці, сябры!