Вам ужо выканалася 18 гадоў?

Так Не

Нажаль, Вы не можаце наведаць сайт.

Вяртайцеся, калі вам споўніцца 18 гадоў.

Лета без духмяных шашлыкоў немагчыма, як з шашлыкі-без любімага піва

Сёння, сябры, прапануем вам ўнесці трохі разнастайнасці ў гэты моцны саюз і прыгатаваць арыгінальны соус да мяса. Разлівайце светлы лагер Brauberg ў куфлі, здымайце шашлык з агню – мы прыступаем да гатавання!

Для падрыхтоўкі далікатнага змятаў падліўкі вам спатрэбяцца наступныя інгрэдыенты:

Сметанковае масла-70 г
Мука-1 ч л
Сліўкі-100 мл
Смятана-100 г
Спецыі, зеляніна

Сам працэс гатавання зойме ў вас не больш за 10 хвілін:

Абсмажце муку на сметанковым алеі, уліце сліўкі і змяшайце да аднастайнасці. Потым сумесь пару хвілін, затым уліце смятану і зноў патрымаеце на агні 3 хвіліны. Дадайце спецыі і зеляніна, зніміце з агню.

Лёгкі соус з прыемным густам гатовы. Ён выдатна гармануе з лёгкай горыччу светлага піва Brauberg і сакавітым мясам – абыякавым не застанецца ніхто. Смачна есці, сябры!

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колер сайта А А А
Выключыць выявы