Рэцэпт сагравальнага кактэйлю на піве
Калі разнастайныя гарбата і кава ўжо не ратуюць ад холаду ў снежную марознае надвор’е, лепшае рашэнне для сагравальнага напою — менавіта піва! Сумняваецеся? Тады прапануем, сябры, не марудзіць, а праверыць!
Унікальнасць піва як раз заключаецца ў тым, што яго можна спалучаць з многімі знаёмымі нам інгрэдыентамі і заўсёды атрымліваць зусім новы, цікавы густ. Сёння, сябры, прапануем Вам прыгатаваць зімовы піўны кактэйль на аснове навінкі нашай кампаніі – свежым півам KULT LEICHTBIER. Мяккі гатунак з чыстым гарманічным густам надзяляе кактэйль яркім водарам хмеля і далікатнай гарчынкай ў гусце.
Для падрыхтоўкі вам спатрэбяцца наступныя інгрэдыенты:
Светлае піва KULT LEICHTBIER-100 мл
Апельсінавы сок – 200 мл
Мёд-1 гарбатная лыжка
Сок цытрыны-10 мл
Палачка карыцы
Гваздзік
Самае прыемнае ў нашым рэцэпце-яго падрыхтоўка не зойме ў вас і 10 хвілін. Прыступаем!
Падрыхтуйце ўсе інгрэдыенты, сумясціце ў рондалі і падцяпліце на пліце, не даводзячы да кіпення.
Які сагравае напой гатовы! Пераліце кактэйль ў келіх і атрымлівайце асалоду ад.