Лета без духмяных шашлыкоў немагчыма, як з шашлыкі-без любімага піва
Сёння, сябры, прапануем вам ўнесці трохі разнастайнасці ў гэты моцны саюз і прыгатаваць арыгінальны соус да мяса. Разлівайце светлы лагер Brauberg ў куфлі, здымайце шашлык з агню – мы прыступаем да гатавання!
Для падрыхтоўкі далікатнага змятаў падліўкі вам спатрэбяцца наступныя інгрэдыенты:
Сметанковае масла-70 г
Мука-1 ч л
Сліўкі-100 мл
Смятана-100 г
Спецыі, зеляніна
Сам працэс гатавання зойме ў вас не больш за 10 хвілін:
Абсмажце муку на сметанковым алеі, уліце сліўкі і змяшайце да аднастайнасці. Потым сумесь пару хвілін, затым уліце смятану і зноў патрымаеце на агні 3 хвіліны. Дадайце спецыі і зеляніна, зніміце з агню.
Лёгкі соус з прыемным густам гатовы. Ён выдатна гармануе з лёгкай горыччу светлага піва Brauberg і сакавітым мясам – абыякавым не застанецца ніхто. Смачна есці, сябры!