Броварная кампанія "Крыніца" пачала вытворчасць піва па ліцэнзіі турэцкага завода EFES

13 ліпеня броварная кампанія "Крыніца" прадставіла вынікі супрацоўніцтва з турэцкай кампаніяй Anadolu EFES (6-ы па аб'ёмах рэалізацыі на Еўрапейскім рынку і 11-ай у свеце). Дзякуючы партнёрству дзвюх кампаній на беларускім рынку з'явяцца 3 гатункі піва мясцовай вытворчасці: «Залатая бочка» светлае, GoldMineBeer і GreenBeer. 13 ліпеня піваварная кампанія "Крыніца" прадставіла вынікі супрацоўніцтва з турэцкай кампаніяй Anadolu EFES (6-ы па аб'ёмах рэалізацыі на Еўрапейскім рынку і 11-ай у свеце). Дзякуючы партнёрству дзвюх кампаній на беларускім рынку з'явяцца 3 гатункі піва мясцовай вытворчасці: «Залатая бочка» светлае, GoldMineBeer і GreenBeer. У канцы 2015 году "Крыніца" абвясціла аб падпісанні кантракту з турэцкай кампаніяй Anadolu EFES, актыўна прасоўваць на суседніх рынках (Расія і Украіна), але не прысутнічала у Беларусі. З моманту падпісання да выпуску першых партый прайшло паўгода. За гэты час прадпрыемства «Крыніца» прайшло серыю аўдытаў, падчас якіх прадстаўнікі кампаніі EFES ацэньвалі тэхналогіі вытворчасці, якасць сыравіны і выпускаемай прадукцыі.

789e48fa55.jpg

Беларусь з'яўляецца стратэгічна важным рынкам для нашай кампаніі. Кантракт з самым крупнымбелорусским піваварным заводам ўзмоцніць пазіцыі EFES на рынку. Мы верым у патэнцыял брэнда і выбіраем для супрацоўніцтва толькі ключавых гульцоў з розных сфер бізнесу. Мы перакананыя, што зможам парадаваць нашых спажыўцоў прадуктам, створаным і разлітыя прама ў Мінску, а значыць, якія захавалі лепшыя ўласцівасці свежесваренного піва », - распавядае Серкан Тюмер, менеджэр па развіцці бізнэсу кампаніі Anadolu EFES, які прыляцеў у Мінск спецыяльна для прэзентацыі.

Мы ўжо мелі досвед працы на ўмовах ліцэнзіі, і кожны раз ліцэнзійнае пагадненне вядзе за сабой мноства праверак, кожная з якіх - тэст для кампаніі. І той факт, што мы з імі справіліся, і нам даверыла вытворчасць кампанія з сусветным імем - безумоўна, гонар для нас », - казаў на прэзентацыі Аляксандр Кіжук.

Піва «Залатая Бочка» было створана ўпершыню ў 1999 годзе. У аснову рэцэптуры прыгатавання гэтага піва пакладзены натуральны, прыродны спосаб закісання без выкарыстання ферментных прэпаратаў для паскарэння праходжання працэсу вытворчасці. Пры варцы піва «Залатая Бочка» выкарыстоўваецца два віды хмеля: адзін дадаецца ў пачатку варэння - для прыемнай піўной гарчынкай, а другі ў канцы варэння - для насычанага водару.

Піва «Залатая бочка» светлае будзе прадавацца ў крамах па ўсёй краіне ў стеклобутылке, алюмініевых банках аб'ёмам 0,5 л і на разліў. GoldMineBeer і GreenBeer з'явяцца на паліцах толькі ў ПЭТ-тары аб'ёмам 2л.