Броварная кампанія "Крыніца" ўяўляе Kult lager

KULT Lager - новы прадукт ва ўжо знаёмай вам лінейцы. Гэта завяршальны штрых ў калекцыі, і першы гатунак, звараны ня на пшанічным, а на традыцыйным ячменным соладзе. Новы KULT - гэта збалансаваны і элегантны класічны баварскі лагер. Мы хочам, каб лінейка KULT была не проста калекцыяй пшанічнага піва, але каб яна была эталонам чысціні і якасці, на якія здольная наша компания. Мы сур'ёзна падыходзім да натуральнасці нашага прадукту, таму ў цяперашніх навінках завода вы не сустрэнеце ніякіх штучных узмацняльнікаў колеру, паху або густу.

бокалlager.jpg

Дадаючы ў лінейку пшанічных гатункаў класічны лагер, мы ўпэўненыя, што наш пасыл дасягне вялікай колькасці людзей, якія гэтак жа, як і мы, падзяляюць ценностьнастоящего піва. Цяпер у лінейцы KULT можна знайсці піва для любога нагоды і сітуацыі.

Рэкламная кампанія гэтага года стане лагічным працягам мінулагодняй камунікацыі, калі мы ўспаміналі культавыя рэчы і падзеі, историикоторых саграваюць. Але культавыя прадметы не ўзнікаюць самі па сабе. За кожнай культавай рэччу стаіць яе стваральнік.

Мы запрашаем вас накіраваць энергію не толькі на пошук культавых рэчаў, але і на стварэнне новых. Магчыма, аднойчы менавіта гэты дзень увойдзе ў гісторыю. Згодна з гэтым закліку, мы прадстаўляем новы гатунак піва ў новым колеры. Час ствараць KULT.