Броварная кампанія "Крыніца" на Прадэкспа - 2016

З 8 па 12 лютага ў Маскве прайшла 23-і міжнародная выстава ПРОЭКСПО - 2016 . У гэтыя дні броварная кампанія «Крыніца» прадставіла гасцям Найбуйнейшага ў Расіі і Усходняй Еўропе міжнароднага форуму «Прадэкспа» ўзоры сваёй прадукцыі.

Сярод мноства нацыянальных стэндаў з 65 краін свету беларускі KULTавы стэнд ад «Крыніцы» пазнаёміў з лінейкай сваіх прадуктаў каля 1000 наведвальнікаў выставы. Госці прадэгуставалі «Крыніцу» , «Александрыю» , « Портер 8/20» і гонар вытворчасці - светлы і цёмны гатунку першага беларускага пшанічнага піва KULT.

Удзел у самым аўтарытэтным штогадовым падзеі ў сферы харчавання і напояў ва Усходняй Еўропе нацэлена на заключэнне доўгатэрміновых кантрактаў. Нашай прадукцыяй зацікавіліся 87 прадстаўнікоў кампаній з Кітая , ЗША , Мексікі і Казахстана , Латвіі , Эстоніі , сеткавыя рытэйлеры з Літвы і Расіі. Наведвальнікі выставы - прафесіяналы рынка тавараў паўсядзённага попыту - высока ацанілі якасці з прадукцыі.

Галерея: