Броварная кампанія "Крыніца" стала тытульным спонсарам ФК "Крумкач"

Футбольны клуб «Крумкач» - галоўная сенсацыя футбольнага чэмпіянату Беларусі сезона-2015 афіцыйна абвясціў аб падпісанні першага спонсарскага кантракту з кампаніяй «Крыніца», якая стала тытульным спонсарам клуба.

ФК «Крумкачы» - гэта каманда, да якой прывязана сёння ўвага не толькі аматараў футбола, але і тых, хто далёкі ад спорту наогул. «Крумкачы» - гэта народная каманда, якая з'явілася для таго, каб паказаць футбол з чалавечым тварам. Каманда зарадзіла інтрыгу ў чэмпіянаце, каб зрабіць спорт такім жа прывабным, якім ён з'яўляецца па ўсім свеце.
«Вароны» уварваліся ў Вышэйшую лігу Чэмпіянату Беларусі ўсяго на другі год існавання клуба. Гісторыя яго стварэння і развіцця - гэта выдатны сюжэт для галівудскага фільма пра «спартыўных Папялушка». Не маючы ні дзяржаўных датацый, ні падтрымкі з боку бізнесу, клуб прайшоў у Вышэйшую лігу, дзе збіраецца пацясніць несумнеўных фаварытаў, а разам з тым задаць новы ўзровень «хварэння», прыцягнуць на стадыён сем'і з дзецьмі, стварыць околофутбольных супольнасць, якое будзе ўцягнута ў жыццё клуба.
«Для броварнай кампані і«Крыніца» падпісанне гэтага двухгадовага кантракту з ФК« Крумкачы»- гэта важная падзея. Мы не хаваем гонару ў тым, што менавіта нам удалося стаць тытульным спонсарам клуба. І «Крыніца» і «Крумкач» знаходзяцца прыблізна ў аднолькавых стадыях развіцця, калі ўжо ёсць і гісторыя поспеху, і калі вельмі многае яшчэ трэба будзе зрабіць. У нас грандыёзныя планы, і разам у нас атрымаецца іх ажыццявіць, - у гэтым мы не сумняваемся.
«Калі мы прымалі рашэнне аб партнёрстве, мы змаглі пабачыць у «Крумкачы» той дух, які карэлюе з духам нашай кампаніі. Прыемна, што падпісанне дамовы адбываецца напярэдадні свята, а значыць, у нас ёсць магчымасць павіншаваць заўзятараў клуба, і пажадаць ім і ўсім нам перамог у Новым годзе», - заявіў генеральны дырэктар ААТ «Крыніца» Аляксандр Кіжук.
«Падпісанне гэтага кантракта - гэта гістарычная падзея не толькі для нашага клуба, броварнайй кампаніі« Крыніца », але і для ўсяго беларускага футбола і спорту ў цэлым. «Крумкачы» і «Крыніца» задаюць новы тэмп развіцця нашаму спорце і грамадству. Гэта выдатны прыклад таго, як ўзаемавыгадна можа ўзаемадзейнічаць беларускі спорт і беларускі бізнес. Прыклад таго, як паступова крок за крокам можна выбудоўваць будучыню. Мы ўварваліся ў Вышэйшую лігу, і ставім перад сабой толькі самыя высокія задачы. Гэтак жа як і наш тытульны спонсар ААТ «Крыніца», - заявіў Старшыня праўлення футбольнага клуба «Крумкач» Дзяніс шунта.
Асобна хочацца звярнуцца да ўсіх беларусаў: мы гуляем дзеля вас. Без вашага да нас увагі, без стварэння моды на наведванне хатніх і выязных матчаў ўсёй сям'ёй - у беларускага футбола няма шанцаў. Давайце разам зробім наша жыццё радасней. Шчасця вам у новым годзе! Сачыце за навінамі ад нас - ужо ў пачатку 2016 года мы аб'явім аб краудфандинговой кампаніі, і кожны з вас асабіста зможа зрабіць ўклад у развіццё сапраўднай народнай каманды. Народнай без двукоссяў».